e-learning

Soms hebben klanten van een supermarkt of (bedrijfs)restaurant vragen over het Vinkje. Belangrijk is dat het systeem achter het voedselkeuzelogo goed wordt uitgelegd. Daarom hebben we een e-learningmodule ontwikkeld.

Wat is het verschil tussen het Vinkje met de groene en blauwe cirkel? Wie bepaalt de criteria van het Vinkje? Mensen met vragen over het Vinkje moeten een goed antwoord kunnen krijgen.

Om op een snelle manier de kennis over het voedselkeuzelogo bij te spijkeren, biedt Stichting Ik Kies Bewust een handige leermodule aan. Dit programma is gratis te gebruiken en geschikt voor alle supermarktmedewerkers.

De module bestaat uit een kleine test, gevolgd door een twintigtal vragen over het Vinkje. Door het maken van de test en het beantwoorden van de vragen kan elke medewerker in ongeveer tien tot vijftien minuten zijn of haar kennis over het Vinkje bijwerken. De tool belicht onder meer het ontstaan, de wetenschappelijke criteria, het verschil tussen het Vinkje met de groene en blauwe cirkel en de doelstellingen.

Start met e-learning

Vragen over het Vinkje?

De meest gestelde vragen komen terug in onze FAQ’s. Stuur ons een e-mail voor alle andere vragen of opmerkingen. We nemen snel contact met je op.

Stel je vraag