Deelnemer worden

Hoe meer bedrijven uit de voedingsmiddelenbranche de gezondere keuze gemakkelijker maken, hoe beter. Meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen of vragen over de criteria? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.     

Algemene informatie

Wellicht heeft u behoefte aan nog meer informatie over deelname, de stichting of criteria. Een kennismakingsgesprek met de stichting kan altijd. Daarnaast sturen we met plezier vrijblijvend een digitaal informatiepakket toe. Stuur in dat geval een e-mail naar het secretariaat. Het informatiepakket bestaat onder meer uit:

Toetsing

SGS toetst producten aan de wetenschappelijke criteria van het Vinkje. De doorlooptijd is maximaal tien werkdagen. Toetsing gebeurt op basis van berekening. Bij twijfel kan SGS vragen naar een analysecertificaat. De kosten voor de toetsing bedragen 60,50 euro per product en dienen rechtstreeks aan SGS te worden betaald. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra SGS het product heeft getoetst. Heeft SGS het licht op groen gezet? Verwerk dan het Vinkje op de voorzijde van de verpakking. Let op de aanwijzingen in de verpakkingsrichtlijn.

Vragen over het Vinkje?

De meest gestelde vragen komen terug in onze FAQ’s. Stuur ons een e-mail voor alle andere vragen of opmerkingen. We nemen snel contact met je op.

Stel je vraag