Vinkje Voedingsnieuws

Iedere maand publiceert Stichting Ik Kies Bewust een nieuwe editie van de nieuwsbrief ‘Vinkje Voedingsnieuws’. Wilt u deze nieuwsbrief ook elke maand in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan onderaan deze pagina aan.

Editie:

Recept Soto Ayam

Albron heeft voor ons een heerlijk recept samengesteld dat met beschreven ingrediënten en hoeveelheden voldoet aan de criteria van het Vinkje.

Lees verder

Etiket lezen voor gevorderden?

Het is voor consumenten niet altijd makkelijk om informatie op etiketten te begrijpen, zo blijkt uit het onlangs verschenen rapport “Een gezonde-toekomst – de kansen van de gezondheidstrends voor foodbedrijven’ van het ING Economisch Bureau. 

Lees verder

Vragen over het Vinkje?

De meest gestelde vragen komen terug in onze FAQ’s. Stuur ons een e-mail voor alle andere vragen of opmerkingen. We nemen snel contact met je op.

Stel je vraag