nieuwsoverzicht
3 May 2016

Gezonder Mag. voor tablet en smartphone

De resultaten van de campagne Gezonder Mag. worden momenteel onderzocht. De eerste reacties op het magazine zijn positief. In het magazine Gezonder Mag. staan gezondere recepten, leuke interviews en interessante weetjes. De recepten in het magazine voldoen aan de criteria van het Vinkje en laten zien dat gezond en lekker eten prima samengaan. Gezonder eten is veel makkelijker dan de meeste mensen denken. 

Samen willen we Nederland gezonder maken
Bij de ontwikkeling van het magazine waren ook het Diabetes Fonds, de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, het Voedingscentrum en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel betrokken. Deze organisaties streven ook naar een gezonder Nederland.

Supermarkten zoals Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, MCD, Nettorama, Plus en Poiesz participeerden in de campagne. Op de winkelvloer, in retailmagazines, websites en social media hebben zij Gezonder Mag. in de schijnwerpers gezet. Daarnaast werd het gedrukte magazine in bijna 1.000 bedrijfsrestaurants van Albron en Sodexo verspreid.

De gedrukte magazines zijn in een oplage van 2,2 miljoen allemaal verspreid. Bekijk de video's in Gezonder Mag. op tablet of smartphone en swipe door recepten, weetjes en interviews.

Vragen over het Vinkje?

De meest gestelde vragen komen terug in onze FAQ’s. Stuur ons een e-mail voor alle andere vragen of opmerkingen. We nemen snel contact met je op.

Stel je vraag