Nuttige links

Wij zijn zeker niet de enige die zich bezighouden met gezondheid. Ook veel andere organisaties stimuleren een gezonder leven. Kijk ook eens op de volgende websites met veel nuttige en interessante informatie.

Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is het aanspreekpunt voor onafhankelijke informatie over voeding. Op de website is volop aandacht voor gezondere voeding, maar ook voor duurzaamheidaspecten van voedsel. Het Voedingscentrum ondersteunt het Vinkje.

www.voedingscentrum.nl

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is een beroeps- en belangenvereniging van diëtisten in Nederland. Op dit moment telt de NVD ongeveer 2.800 leden. De NVD staat achter het Vinkje.

www.nvdietist.nl

Its My Life leefstijlprogramma

Its My Life is een leefstijlprogramma dat mensen met kleine gedragaanpassingen steeds iets gezonder wil maken. Daarbij gaat het om bewegen en voeding. Its My Life, erkend door het NISB, gebruikt het Vinkje in de voorlichting.

www.its-mylife.nl

GroentenFruit Huis

Groenten en fruit zijn een belangrijke basis van een lekker en gezond voedingspatroon. Het GroentenFruit Huis wil consumenten dagelijks laten genieten van een wisselend aanbod verse groenten en fruit en de consumptie hiervan verhogen.

Groentenfruithuis.nl

Vragen over het Vinkje?

De meest gestelde vragen komen terug in onze FAQ’s. Stuur ons een e-mail voor alle andere vragen of opmerkingen. We nemen snel contact met je op.

Stel je vraag